فلزیاب چیست؟

یکی از مهم‌ترین عوامل در انتخاب گنج‌یاب، دقت و عمق آن است. بهترین گنج‌یاب باید قادر به شناسایی اهداف در عمق‌های مختلف زیرزمینی با دقت بالا باشد.

در دنیای معدن‌کاری و جستجوی گنج، انتخاب بهترین گنج یاب یکی از مهم‌ترین تصمیماتی است که هر کشتی‌بان گنج‌یابی باید بگیرد.

پشتیبانی و خدمات پس از فروش از اهمیت بالایی برخوردارند. باید از شرکت تولید کننده مطمئن شوید که در صورت نیاز به تعمیر یا مشکلات فنی، به شما کمک خواهند کرد.

و این دو بصورت جداگانه کار میکنند و تداخلی در کار یکدیگر ایجاد نمیکنند

وجود باطری های پلیمری، باطری های قوی با قابلیت نگهداری شارژ طولانی مدت، قابلیت اسکن و تصویر برداری به صورت چهار بعدی، راه اندازی راحت و سریع، قابلیت استفاده از آن بدون نیاز به تبلت و یا لبتاب، وجود نشانگر عمق، قدرت تفکیک بالا، قابلیت حذف فلزات و ذرات مختلف از مهم ترین مزیت های دستگاه گنج یاب حرفه ای می باشد.

٣- دویست دور سیم روكش دار حول آهن ربا بپیچید، اطراف قطب ها را خالی بگذارید. ١٥سانتیمتر از هر طرف سیم پیچ را آزاد بگذارید.

در این روش باید از کیت ها و مدارات آماده فلزیاب که قبلا توسط مهندسان الکترونیک طراحی شده است استفاده کنیم.با این کیت ها می توان فلزیاب ارزان و قوی نسبتا خوبی ساخت.

بسیاری از تولید کنندگان گنج‌یاب دوره‌های آموزشی برای کاربران خود ارائه می‌دهند.

فلزیاب طلا را می‌تواند تفکیک نماید ولی اینکه فلزیاب مواد معدنی و منابع یا فلزات همگن یا هم مکان طلا را در صحنه کار تشخیص داده و تفکیک نماید یا جداسازی دقیق نماید موضوع مهمی می‌باشد که باید برای کاوش طلا یا تفکیک طلا از دیگر منابع یا فلزات یا فلزات پوسیده در رابطه با نحوه عملکرد فلزیاب در نظر گرفته شود.[۶] گنج‌یاب[ویرایش]

قطعا website برنامه های فلزیاب و طلایاب با دستگاه های آنها کاربرد بهتری دارند جهت خرید فلزیاب یا خرید گنج یاب از سایر قسمت های سایت فلزیاب ای دی اس بازدید کنید. اگر به دنبال برترین دستگاه فلزیاب هستید کلیک کنید!

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

علی‌رغم اینکه این یک برنامه موبایلی است، باید یک سنسور مغناطیسی خریداری کنید در غیر این صورت بی فایده خواهد بود.

گنج‌یابها، دستگاه‌های پیچیده و حساسی هستند که برای شناسایی اجسام زیرزمینی مانند طلا، نقره، جواهرات، و سایر گنجینه‌ها استفاده می‌شوند.

۳. گنج‌یابهای رادار: – از امواج راداری برای تصویربرداری و شناسایی اهداف زیرزمینی استفاده می‌کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *